Wat heb jij te vertellen?

IK BEN DE ROTS
IN JOUW BRANDING

 

Je hebt een naam en een visie bedacht. Dat is een mooi begin, maar nu begint het pas. Hoe wil je jouw visie en naam gaan uitdragen? Ik help je er graag bij! Het is belangrijk dat je als bedrijf visueel herkenbaar bent. Niet alleen online, maar ook offline. Daarom is het van belang dat je herkenbaar bent en je herkend wordt aan je visuele uitingen.

Een huisstijl vertelt jouw verhaal

Een huisstijl ontwerpen is een creatief proces. Het is daarin ontzettend belangrijk dat je achter het ontwerp staat. Ik geef daarin dan ook altijd aan dat ik liever tien keer een aanpassing doe dan dat je later spijt krijgt van de gemaakte keuze. Je zit immers lange tijd vast aan een huisstijl.

Promotiemateriaal

Wil jij jouw bedrijf, product of evenement onder de aandacht brengen? Dat kan op heel veel verschillende manieren. Denk daarbij aan folders, flyers, spandoeken of raambelettering. Het is belangrijk dat jouw visuele uitingen van topkwaliteit zijn en deze opvallen. Daarnaast moet iedereen meteen kunnen zien wat jij wilt vertellen.

Ik maak en lever alle mogelijk visuele uitingen die jij nodig hebt om naar buiten te treden. Zowel voor offline als online doeleinden. Ik ontwerp producten en desgewenst leveren wij het drukwerk en eventuele montage. Denk daarbij aan spandoeken en belettering.

/ Ontwerpen
/ Grafische vormgeving
/ Beeldmerk en logo
/ Design en uitvoering
/ Huisstijl wijzer
/ Visuele identiteit
/ Druk klaar opleveren
/ Social Media

MAAK JE NIET DRUK OM JOUW DRUKWERK!

Jouw drukwerk is het visitekaartje van jouw bedrijf en ook de eerste kennismaking van potentiële klanten of relaties met jouw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat we jouw huisstijl omzetten in krachtige uitingen en zorgen voor herkenbaarheid tussen jouw diverse kanalen waarmee je communiceert.

Daarnaast is het belangrijk om de juiste papiersoort, papiergewicht en drukmethode te kiezen bij het juiste product. Ik geef hierin altijd een goed advies.